Adventstid i kirken
Tusen takk til dere som var med og delte ut blomster til de over 80år – i år var det rekord med 158 julestjerner som ble levert 😊
Det var god stemning på åpnings-festen sist uke. Tor Øyvind Skeiseid er alltid svært fornøyelig å høre på. God stemning var det også på lysmessa – vi ser at folk syns det er godt å treffes. Det er svært god drøs etter arrangementene i kirka for tida.
På lørdag hadde Birgitte samling med 9-åringene. De hadde noen fine timer sammen, hvor de også laget sin egen stall til å dekorere med hjemme i adventstiden. Det var flott å se utstillingen på lysmessen.
Vi er svært stolte over julestallen som nå er kommet på plass foran kirken. Eline og Torill Roalsvik har vært ansvarlige for utformingen, og flere fra staben har bidratt underveis.
Også nisjen har blitt pyntet til jul. I pynten, som Kate har stått for, er det også noen «Candy Canes» etter ønske fra Tracy prest. Hvorfor får du vite på juleaftensgudstjenestene……
Denne uken har også julevandringene med barnehagene startet opp. I år blir det totalt 21stk. Nytt i år er at vi har med oss to frivillige som bidrar i roller flere av dagene. Så takk til Alf Magne Goa og Margunn Bjerkreim.

Gudstjeneste
Søndag 5.desember kl. 11:00. Wenche Viland er prest. Tre barn skal bæres til dåpen, vi skal få feire nattverd og det blir søndagskole. To lys tennes i adventsstaken. Søndagens tekst er fra Johannes 16, 21-24. Det handler om fødsel, engstelse og glede. Velkommen!

Faste aktiviteter kommende uke:
Torsdag: Barnekor kl. 17:30
Fredag: Jesha kl. 18.00 og Enterkl.20:00 – fra og med 8.klasse
SøndagGudstjeneste og Søndagsskole kl. 11:00
Mandag: Babysang kl. 11:30, Åpen bønnesamling kl. 20:00
Tirsdag: Tananger Gospel kl. 19:00
Onsdag: Dugnad – juledugnad kl. 09:30
Se ellers kalenderen nederst på forsiden: tanangermenighet.no

Torsdagslunsj
Torsdag 9.desember kl. 12:00 besøker Berit Espeset torsdagslunsj. Tema: «jul i Brasil». Berit, tidligere sokneprest i Sørnes, har bodd mange år i Brasil. Hun har et varmt hjerte for landet og folket. Gled dere til å høre henne fortelle. Det serveres selvfølgelig risengrynsgrøt – med mandel! 😊

Onsdag 15.desember kl.11:00 er det julesamling for seniorer i Sola kirke. Det blir førjulstanker ved Morten Sandland, og sang og musikk. Åpen kirke med kaffe etter samlingen.

Julegaveaksjonen
Alle menighetene i Sola har gjennom Julegaveaksjonen, samlet inn penger til vanskeligstilte familier de siste årene. Vi ønsker å hjelpe familier i Sola til å få en god julehøytid. Pengene blir omgjort til gavekort à 1000 kr, som NAV gir videre til familier som trenger det. Gavekortene er til stor glede for dem som mottar disse før jul. Vil du bidra med å gjøre julehøytiden litt lettere for noen i nabolaget? Da oppfordres du til å gi en gave til aksjonen. Beløpet bestemmer du selv.
Aksjonen avsluttes 12. desember, slik at familiene rekker å få bruke gavekortene før julen ringer inn.
Du kan sette inn pengene på konto 3206 20 27982 og merke overføringen med «Julegaveaksjonen 2021» eller bruke Vipps 543363, Julegaveaksjonen Sola sokn. Vi takker så mye for ditt bidrag!

Har du vurdert det?
Om du skal bli fast giver til menigheten din? «Alt vi eier tilhører deg, av ditt eget gir vi deg tilbake.» Sitatet er hentet fra gudstjenestens takkebønn for offergaven. Det samme sitatet har vi brukt i den nye giverbrosjyren vår. Nå har det blitt enda enklere å tegne seg som fast giver ved å benytte VIPPS. Gå inn på hjemmesiden tanangermenighet.no/givertjeneste. Her kan du registrere deg som fast giver, og VIPPS – så er du i gang. Ta kontakt med kontoret dersom du lurer på noe. Takk for at du blir med på laget.

Kongen kommer
«Det lille barn i Betlehem, han var en konge stor», synger vi. Det var annerledeskongen som kom til vår jord, med kjærlighet, lys og frelse. I adventstiden kan vi velge å invitere annerledeskongen inn i våre liv. Det er faktisk helt konge!

Velkommen til fellesskap.
Med ønske om en velsignet uke!