«Siste Nytt» nr. 4/19

Sist helg var det dekket til fest her i kirken! Det var kjekt å få hedre 100 av våre frivillige medarbeidere. Og hadde alle kommet, ville kirken vært stappfull! Vi er et stort og mangfoldig lag. Spesielt kjekt at så mange ungdommer satte preg på festen.
Bård Kristian (BK) Kylland og Malin Byberg hadde en flott minikonsert.

3. klassingene inviteres til Tårnagenthelg 16. og 17. februar 2019. Da skal dere agenter prøve å løse ulike oppdrag og mysterier. Agentene blir også med på gudstjenesten på søndagen. Påmelding her.

 Søndag 10.februar kl.18:00 (merk tiden) blir det Temagudstjeneste. Ungdomsdiakon i Sola, Hans Eskil Vigdel, belyser tema: «Tro som former hjernen». Ungdomskoret Sky-Sing og Ballast-bandet deltar.  Hjertelig velkommen!

Bibelfokus i Tananger menighet.

2019 er nasjonalt bokår. Vi i Tananger menighet ønsker å sette fokus på bøkenes bok, Bibelen. Vi ønsker at du skal bli mer nysgjerrig på Bibelen, mer glad i Bibelen og ikke minst lese mer i Bibelen. 17. februar er Bibelselskapets bibeldag. Det skal vi markere i familiegudstjenesten kl. 11.00. Da blir det også bibelutstilling og vi spør: Hvem har den eldste Bibelen i Tananger, og når er den trykket? Hvor mange forskjellige Bibler vi klarer å samle sammen til den utstillingen.  Les mer her.

Senere samme dag: 17. febr. kl. 16.30 – 21.00, inviteres du til Bibelreisen. Vi håper du ønsker å investere en ettermiddag/kveld på å se de lange linjene i Bibelen. Vi går gjennom kjernehistorier fra begynnelsen til slutten av Bibelen. Vi gjør det på den velprøvde formelen: stikkord + bevegelse = oversikt. Du inviteres til å lære med kropp og sjel! Det blir servert kveldsmat underveis. Les mer her.

Mandag 18. februar kl. 20.00, starter vi opp faste bibellesekvelder, Bibeldykk. På Bibeldykk samles vi for å bli bedre kjent i Bibelens spennende verden. Det blir annenhver mandag i partallsuker i kirkestua. Der vil vi sammen lese hele kapitler som etter hvert blir til hele bøker i Bibelen. Velkommen du som er godt kjent i Bibelen, du som har lyst å utforske en ny verden, og alle midt i mellom. Les mer her

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben.

Bestill din tickets