«Siste Nytt» uke 16-2023»

Siden sist
Kvinnene som kom til Jesu grav og møtte engelen ved en TOM grav fikk seg en skikkelig overraskelse. Selv om Jesus hadde sagt i klartekst hva som kom til å skje! Vi fikk oppleve et flott og livaktig drama over temaet på søndagens gudstjeneste. Det var også utrolig flott å ha unge musikere med på både fiolin, trommer og gitar. Under kirkekaffen skjedde en historisk avduking:
Olabilen Enter 7  var klar for sin første tur – selvsagt med soknepresten ved rattet, eller ved tøylene. Totakteren Otto stod for hestekreftene. Stor stas!

Gudstjeneste søndag 23. april kl.11:00
Bjørn Brakestad er prest. Ett barn skal døpes. Vi skal feire nattverd, og det blir søndagsskole for barna. På gudstjenesten får vi høre om sauer, Jesus, gjetere – og en omsorg som går over all forstand. Påskens hendelser er bakteppet for søndagens tekst fra Johannes 10,11-18. «Ingen tar mitt liv. Jeg gir det frivillig.» sier Jesus. Kirkekaffe og drøs etter  gudstjenesten. Vi gleder oss til å se deg!

Torsdagslunsj 20. april kl.12:00
Bilde av Helge BjørnestadVelkommen til et særdeles spennende tema; Helge Bjørnestad kåserer over emnet «NOKAS-ranet i ettertidens lys». Helge Bjørnestad var administrator i tingretten under behandling av NOKAS-saken i 2005-2006. Han er jurist og har tidligere jobbet som politijurist og byfogd i Stavanger. Lunsj serveres kl.12:00. Pris kr. 50,-

VÅRDUGNAD
Mandag 24. april kl. 17:00 – 20:00
samles vi for å gjøre kirken og uteområdet skinnende rent og fint til konfirmasjonene! Vi skal vaske, koste, luke, rake og barke. Det er oppgaver for store og små, ute og inne. Ta gjerne med eget hageredskap, bøtte, klut eller nal – alt etter hva du har lyst til å bidra med. Og; Ta gjerne med deg en venn. Pizza til alle til slutt!

Bilde hvor barn i Romania har fått varme klær og tepperVintertøy til Romania
Har du vintertøy til overs eller som har blitt for lite? Det kan varme kalde kropper i Romania. Onsdag 26. april kl. 15:00 – 18:00 tar vi i mot klær og sko som sendes til Romania ved Misjon Uten Grenser. Behovet er varme klær, yttertøy, gensere, lue, sjal votter, labber, vintersko – til voksne og barn. Plaggene må selvsagt være hele og rene.

Er du strikkeglad?
Har du lyst å strikke labber, sjal eller luer til våre venner i Romania? Vi har både restegarn og oppskrifter som du kan ta med deg fra kirken. Har du heller lyst å strikke grytekluter til basaren, er det også veldig kjærkomment. Inntektene deles mellom menigheten og Misjon Uten Grenser.

Velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste!
Vi nærmer oss det avsluttende høydepunktet for årets 47 konfirmanter. To lørdager og en søndag har vi konfirmasjon i Tananger kirke. Søndag 30. april kl.11:00 er det en fin flokk på 8 konfirmanter som skal feires.  Det er altså rikelig plass til resten av menigheten. Konfirmantene er en viktig del av vårt menigheten vår. Velkommen til å bli med og feire gudstjeneste sammen med konfirmantene våre. Du kan bidra til at konfirmantene opplever at de er en del av et større fellesskap her i kirka.

KIRKEVALG: Supplerende nominasjon innen 15. mai kl.12:00
Illustrasjonsbilde til kirkevalget 2023Listen over kandidater til høstens kirkevalg er klar. Nominasjonskomitéen har gjort et stort arbeid. Mer enn 130 personer har blitt utfordret. Vi er takknemlig for veldig gode kandidater på listen. Klikk her for å se kandidatene. Særlig gledelig er det at flere unge under 30 år stiller til valg. Samtidig er det beklagelig at listen mangler fem navn for å være komplett. Frem til 15. mai kl.12:00 er det åpent for supplerende nominasjon. Det betyr at menigheten kan foreslå kandidater. Et kandidatforslag ved supplerende valg må være underskrevet av fem stemmeberettigede forslagsstillere. Har du spørsmål, ta kontakt med Mariann Hellestø Kean (918 48 862) eller Randi Lundberg Tveit (971 47 133).

Faste aktiviteter

Bibeldykk: Mandag (partallsuker) kl.20–21. Vi møtes i kirka for å lese Bibelen sammen.
Bønnesamling: Mandag (oddetallsuker) kl.20-21, i kirkerommet.
Tananger Gospel: Øver tirsdager.
Knøttetreffen, Åpen barnehage: Mandager & torsdager
Barnekoret: Torsdag kl. 17:30
Søndagsskolen: Søndag kl. 11:00
Treffen: En fredag hver måned
Jesha: Fredager i partallsuker kl. 18:00
Enter: Fredager i partallsuker kl.20:00
Språkkafeen: Onsdager i partallsuker kl.17:30
Dugnadsgjengen: Torsdager i oddetallsuker kl.09:30 – 12:00

Med ønske om en velsignet påskehøytid!
Hilsen oss i staben