«Siste Nytt» uke 42

Siden Sist!

Busker og trær i kvadratene utenfor inngangen til kirka har i løpet av årene vokst svært mye, og i blant er det på tide å begynne på nytt. Nå var tiden moden for å fornye beplantningen i bedene på kirkebakken. Vi har fått god hjelp fra Edens Have.
Selv om det var høstferie, var det allikevel noen dugnadsfolk som dukket opp og gjorde igjen en flott innsats. Denne gang fikk kjøkkengulvet  en grundig omgang med skuring og vask – bak og under og i kriker og kroker. Det ble flott!

Torsdagslunsj 19. oktober kl.12:00
Her blir det en endring i programmet, men ikke mindre spennende av den grunn!
Kjell Magnus Haaland kåserer: «Mitt Ukraina»
Haaland er bonde med jordbruksvirksomhet i Ukraina.

Kirkemiddag 19. oktober kl. 16:30 – 17:30
Har du lyst å spise middag sammen med oss i kirken? Det hadde vært veldig hyggelig! Kirkemiddagene er tilbake, en gang i måneden.
Vi vil gjerne ha mat nok til alle, så det er fint om du melder deg på innen onsdag kl.12:00. Påmelding HER.

Gudstjeneste søndag 22. oktober kl.11:00
Velkommen til gudstjeneste på søndag kl. 11.00 ved sokneprest Tracy Rishton. TanangerGospel deltar. Det gleder vi oss til. I prekenteksten ber Jesus oss om å gi keiseren det som tilhører keiseren, og Gud det som tilhører Gud. Hvilke følger får det for våre valg? Tananger Gospel synger. Vi skal feire nattverd. Etter gudstjenesten står kirkekaffen klar!

Bønnesamling om helbredelse mandag 23. oktober kl. 20.00-21.00.
Velkommen til bønnesamling om helbredelse i kirkerommet. Sokneprest Tracy Rishton underviser om: «Hvorfor og hvordan be for syke?» i samtale med Tom Kenneth Ravnås og Anita Hauge Dyste. Alle er hjertelig velkomne!

The Chosen 25. oktober kl. 19:00 – 21:00
The Chosen er en helt unik filmatisering av Jesu liv. Vi samles til filmkvelder for å se episode 2 (med norsk teksting) og prate om hva vi har sett og hva vi ble berørt av.  Vi ønsker at dette skal hjelpe oss selv til å bli bedre kjente med Jesus og vokse i troen. Dette er for alle fra 15 – 105 år. De neste kveldene i høst er 25. okt. og 22. nov.
Fikk du ikke med deg første episode, kan du se den HER  Hvordan får du oppskrift på ved å klikke på datoene over. Mer informasjon om serien her: https://youtu.be/X-AJdKty74M

Søndagsskolen.
Søndagsskolen har noen flotte ledere som har stått på for å gi barna det viktigste vi kan gi dem: Jesus! Nå har det dessverre vært få og ingen barn på søndagsskolen vår mange søndager både i vår og nå i høst. Derfor tar beklageligvis søndagsskolen nå pause frem til jul. Vi håper savnet blir stort og at mange foreldre og besteforeldre ønsker å ta med barna på søndagsskolen når vi starter opp igjen.

Kjenner du en 4-åring?
Lørdag 28. oktober inviteres alle 4-åringer til en trivelig samling i kirken. Hvis du kjenner en 4-åring så tips gjerne om dette. Påmelding skjer via hjemmesiden vår. På søndagen får de utdelt hver sin barnebibel under vår første Messy Church!

 MESSY CHURCH – en sprell levende familiegudstjeneste!
Fra oktober av kommer familiegudstjenestene våre til å fremstå i helt ny drakt. Og har «barnet fått navn» i Norge: MESSY CHURCH. Idéen kommer fra England.  I Norge er det Søndagsskolen og NMSU som har utarbeider den norske versjonen og foretatt navnevalg. Søndag 29. oktober skjer det!
Vi starter kl. 17:00 med en enkel middag i kirkestuen. Deretter blir det ulike aktiviteter – for alle generasjoner. Aktivitetene er knyttet til dagens bibelfortelling. Til slutt samles vi til en kort gudstjenestefeiring i kirkerommet. Vi gleder oss. Bli med og spre nyheten!

HalloVenn.
Igjen går IMI Tananger og Tananger menighet sammen for å lage til HalloVenn – et flott alternativ til Haloween. Sett av tirsdag 31. oktober kl 17.00-19.00. Det blir mange kjekke aktiviteter for barna. Is, pølser og snop høres også hjemme på HalloVenn!
Oppmøte i Tananger Kirke, hovedinngangen.

«Å være Jesu disippel i dag».
Det er overskriften for temakvelden du er invitert til den 2. november kl. 20.00. Da kommer Oddvar Søvik og utfordrer oss. Det skilles ofte mellom å lære Jesu ord og å lære og holde dem. Vi har vært fornøyd med å høre Guds ord, men har ikke vært opptatt av å gjøre det Ordet sier. Det skillet finnes ikke i Bibelen. Det er en og samme sak! Å være en kristen er en som følger Jesus og gjør hans vilje. Les mer her.

BASAR 4. november kl. 12:00-15:00
Det nærmer seg basar her i kirken. Tradisjonen tro deles inntektene 50:50 med vårt misjonsprosjekt i Misjon Uten Grenser.
Her støtter vi arbeidet blant vanskeligstilte familier i Romania. Les gjerne om prosjektet HER. Gevinster mottas med stor takk! De kan leveres til kirken på dagtid mellom 09:00 og 15:00. Gevinsten kan være håndlaget, strikket, kjøpt eller fra din arbeidsgiver. På forhånd, tusen takk!

Faste aktiviteter
KLIKK på navnet i blått for mer informasjon.

Bibeldykk: Mandag (partallsuker) kl.20–21. Vi møtes i kirka for å lese Bibelen sammen.
Bønnesamling: Mandag (oddetallsuker) kl.20-21, i kirkerommet.
Tananger Gospel: Øver tirsdager kl. 19:00 – 21:00.
Knøttetreffen, Åpen barnehage: Mandager & torsdager.
Tananger Soul Kids: Torsdager kl. 17:30  
Søndagsskolen: Søndag kl. 11:00.
Treffen: En fredag hver måned.
Jesha: Fredager i partallsuker kl. 18:00.
Enter: Fredager i partallsuker kl.20:00.
Språkkafeen: Onsdager i partallsuker kl.17:30. 
Dugnadsgjengen: Torsdager i oddetallsuker kl.09:30 – 12:00.  

PORTALER TIL TRO

 

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben