«Siste Nytt» uke 44

Siden Sist!

(Alle blå ord i «Siste Nytt» er klikkbare lenker)
Vår første Messy Church gikk av stabelen på søndag, og vi er full av takknemlighet! Alle som kom fikk tegne sin fisk på tavla da de kom. Vel 120 store og små fikk servert herlig middag; laks med grønnsaker og pasta. Hunden Losi skapte glede og begeistring for de små, og loste oss fra måltid til aktiviteter og til feiring i kirkerommet. Her fikk alle ta aktivt del i dagens preken!  Barnehagen og SFO deltok med sang og fireåringene fikk utdelt sin barnebibel. Takk til alle som deltok og gjorde dette til en flott opplevelse. Vi gleder oss til neste Messy Church 26. november.

Gudstjeneste søndag 5. november kl.11:00
Tracy er prest og Tim er organist. Det er allehelgensdag, den dagen i kirkeåret da vi minnes de som har gått bort. Allehelgensdag peker også frem mot gleden vi har i vente på frelsens dag, når vi får samles i Guds fullendte rike! Vi skal feire nattverd, en forsmak på det hele! Siden søndagsskolen har en pause, vil Tracy ha en liten formidling for barna i gudstjenesten. Ta godt imot  det nye menighetsrådet som blir presentert på gudstjenesten.

HalloVenn.
Igjen går IMI Tananger og Tananger menighet sammen for å lage til HalloVenn – et flott alternativ til Haloween. Tirsdag 31. oktober kl 17.00-19.00. Det blir mange kjekke aktiviteter for barna. Is, pølser og snop høres også hjemme på HalloVenn!
Oppmøte i Tananger Kirke, hovedinngangen.

«Å være Jesu disippel i dag».
Det er overskriften for temakvelden torsdag 2. november kl.20.00. Oddvar Søvik og utfordrer oss:  Det skilles ofte mellom å lære Jesu ord og å lære og holde dem. Vi har vært fornøyd med å høre Guds ord, men har ikke vært like opptatt av å gjøre det Ordet sier. Det skillet finnes ikke i Bibelen. Det er en og samme sak! Å være en kristen er en som følger Jesus og gjør hans vilje. Les mer her.

BASAR 4. november kl. 12:00-15:00
På lørdag braker det løs! Ta med familie, venner, naboen – og bli med på BASAR.
Det blir salg av grøt, pølser, kaker og kaffe. Det blir åresalg, loddsalg og TO trekninger.  Tradisjonen tro deles inntektene 50:50 med vårt misjonsprosjekt i Misjon Uten Grenser.
Her støtter vi arbeidet blant vanskeligstilte familier i Romania. Les gjerne om prosjektet HER.

Allehelgensamling søndag 5. november kl.18:00
Denne dagen minnes vi noen vi er glad i og som har gått bort. Navn på de som er gått bort i løpet av det siste året og som er gravlagt i Tananger blir lest opp. Samlingen er åpen for alle. Det blir musikk, solosang av Morten Samuelsen, tekstlesning og en kort andakt.
Vel møtt!

Allehelgenskonsert, fredag 3. november kl. 19:30 i Ræge kirke.
Til minne om en du er glad i. En nær og hjertevarm konsert til dine minner og til din trøst. Med god kvalitet i pop, vise og filmmusikk-genre. Kristian Reite Grøtteland – vokal, Camilla Myrås – vokal, Malin Byberg – vokal, Beth Elin Byberg – tangenter og produsent. Billett: Kr 325,-

Krøllekveld tirsdag 7. november kl.17.00
Kjenner du en to-åring?
Hjertelig velkommen til en spennende samling, 7. november kl.17.00-18.30!
Krølle er en liten sau som blir borte. Tror du gjeteren klarer å finne ham?

Det blir samlingsstund med bibelfortelling, sang, lek og kveldsmat. Dere får utdelt boka «Min kirkebok 2» og deres egen «Krølle» (et tøylam). Påmelding her

Faste aktiviteter
KLIKK på navnet i blått for mer informasjon.

Bibeldykk: Mandag (partallsuker) kl.20–21. Vi møtes i kirka for å lese Bibelen sammen.
Bønnesamling: Mandag (oddetallsuker) kl.20-21, i kirkerommet.
Tananger Gospel: Øver tirsdager kl. 19:00 – 21:00.
Knøttetreffen, Åpen barnehage: Mandager & torsdager.
Tananger Soul Kids: Torsdager kl. 17:30  
Søndagsskolen: Søndag kl. 11:00.
Treffen: En fredag hver måned.
Jesha: Fredager i partallsuker kl. 18:00.
Enter: Fredager i partallsuker kl.20:00.
Språkkafeen: Onsdager i partallsuker kl.17:30. 
Dugnadsgjengen: Torsdager i oddetallsuker kl.09:30 – 12:00.  

PORTALER TIL TRO

 

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben