«Siste Nytt» uke 45

Siden Sist!

(Alle blå ord i «Siste Nytt» er klikkbare lenker)
Vi har lagt bak oss en fantastisk uke! Den har rommet hele livet – fra glede, tull og tøys, til ettertanke, sorg og stillet. HalloVenn fylte kirken med barn, lek og masse snop. Takk til alle som bidrog til suksessen! På lørdag var igjen kirken full av liv under basaren. Resultatet nærmer seg 100 000 kr! Fantastisk å kunne sende halvparten til Romania ved Misjon Uten Grenser. Her hjelpes vanskeligstilte familier. Les gjerne om prosjektet HER. Takk for innsatsen til alle! På søndag ble det en nydelig minnesamling for de som hadde mistet noen av sine kjære.

Gudstjeneste med dåp søndag 12. november kl.11:00
Velkommen til gudstjeneste hvor vi markerer søndag for de forfulgte. Prest er Tracy Rishton.

Dugnad 9. november
Det blir ny dugnad i kirka på torsdag 9. november. Det er alltid mange oppgaver å ta fatt på. Vi er supertakknemlig for alt som blir gjort! Har du lyst og anledning, så bli med! kl. 09:30-12:00. Lunsj kl. 11:30, så ta med matpakke. Vi serverer kaffe og noe attåt!

Middag for alle 9. november kl.16:30
Det er trivelig å spise middag sammen, og veldig kjekt om DU har lyst å bli med oss. Dette er for alle generasjoner. Menyen er barnevennlig og vi finner frem barnestolene. Vi ønsker oss påmelding innen onsdag kl.12:00.

Torsdagslunsj 16. november kl. 12:00
Kåseri: Henry Ove Berg: «Et liv i beredskap.»
En historie med hendelser fra oppvekst, forsvaret, oljeindustri,  politiet og brann og redning.
Henry Ove har tidligere jobbet i oljeindustrien, vært politistasjonssjef og senere Brann- og redningssjef. Vi starter med lunsjbufét kl.12:00. Pris kr. 50,-

The Chosen episode 3 og 4
Velkommen til den tredje samling med «The Chosen» onsdag 22. november kl 19.00. Vi ser sammen episode 3 og 4 og samtaler i grupper etter at vi har sett episodene. Dette er en unike filmatiseringen av Jesu liv.

Messy Church 26. november kl. 17.00.
Søndag 26. november blir neste Messy Church.  Vi starter med middag. Deretter blir det aktiviteter for alle aldre. Vi avslutter med en feiring i kirkerommet. Velkommen igjen til en annerledes gudstjeneste for alle generasjoner.

Frivillighetens dag er dedikert til å fremheve innsatsen til frivillige i Sola kommune. Her utgjør menighetenes frivillige en STOR skare! Ordføreren vil stå for den høytidelige utdelingen av Frivilligprisen som deles ut for første gang i år. Kommunen ønsker å samle frivillige fra alle lag og foreninger i Sola for å vise takknemlighet for de som gir av sin tid og energi for å bedre vårt samfunn. Det blir underholdning og lett servering for å gjøre dagen ekstra minneverdig. Merk! Bindene påmelding via Sola Kulturhus sine nettside.
Gratisbilletter vil bli lagt ut den 14. november.

Faste aktiviteter
KLIKK på navnet i blått for mer informasjon.

Bibeldykk: Mandag (partallsuker) kl.20–21. Vi møtes i kirka for å lese Bibelen sammen.
Bønnesamling: Mandag (oddetallsuker) kl.20-21, i kirkerommet.
Tananger Gospel: Øver tirsdager kl. 19:00 – 21:00.
Knøttetreffen, Åpen barnehage: Mandager & torsdager.
Tananger Soul Kids: Torsdager kl. 17:30  
Søndagsskolen: Søndag kl. 11:00.
Treffen: En fredag hver måned.
Jesha: Fredager i partallsuker kl. 18:00.
Enter: Fredager i partallsuker kl.20:00.
Språkkafeen: Onsdager i partallsuker kl.17:30. 
Dugnadsgjengen: Torsdager i oddetallsuker kl.09:30 – 12:00.  

PORTALER TIL TRO

 

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben