«Siste Nytt» uke 46

Siden Sist!

(Alle blå ord i «Siste Nytt» er klikkbare lenker)
Vi håper du har gledet deg over fine, vindstille høstdager med nydelige solnedganger. En sann velsignelse! Det har vært en hel del middagslaging i kirka i høst. Også i forrige uke var en fin gjeng samlet til felles kirkemiddag.
Vårt nye menighetsråd har vært på kurs og er klar til innsats og første ordinære møte i kveld. Staben er i full sving med å legge planer for advent og jul. Iblant må man også trø til med andre praktiske oppgaver…

Gudstjeneste søndag 19. november kl.11:00
Ludvig Bjerkreim er prest. John Morten Storflor er organist og Marianne Bøe Weibell solist.
Vi skal feire nattverd. Prekenteksten forteller om Jesus som gjør store ting. Noen blir fylt med takksigelse, andre blir provosert. Takkeoffer denne søndagen går til Julegaveaksjonen. (Les med nedenfor!)
Etter gudstjenesten står kirkekaffen klar. Velkommen!

Torsdagslunsj 16. november kl. 12:00
Kåseri: Henry Ove Berg: «Et liv i beredskap.»
En historie med hendelser fra oppvekst, forsvaret, oljeindustri,  politiet og brann og redning.
Henry Ove har tidligere jobbet i oljeindustrien, vært politistasjonssjef og senere Brann- og redningssjef. Vi starter med lunsjbufét kl.12:00. Pris kr. 50,-

 

The Chosen 
Velkommen til den tredje samling med «The Chosen» onsdag 22. november kl 19.00. Vi ser sammen episode 3 og 4 og samtaler i grupper etter at vi har sett episodene. Dette er en unike filmatiseringen av Jesu liv.

Messy Church 26. november kl. 17.00.
Søndag 26. november blir neste Messy Church.  Vi starter med middag. Deretter blir det aktiviteter for alle aldre. Vi avslutter med en feiring i kirkerommet. Velkommen igjen til en annerledes gudstjeneste for alle generasjoner.

Kjenner du en 2-åring?
Krøllekvelden ble utsatt til 21.november kl.17.00-18.30! Det betyr at hvis dere ikke har meldt dere på, er det fortsatt mulighet 😊 Krølle er en liten sau som blir borte. Tror du gjeteren klarer å finne ham? Det blir samlingsstund med bibelfortelling, sang, lek og kveldsmat. Dere får utdelt boka Min kirkebok 2 og deres eget lille tøylam. Mer info og påmelding her: https://www.tanangermenighet.no/krollesamling/

Kjenner du en 4.klassing?
2. desember kl.11-14 inviteres de til en gøy adventssamling her i kirka: STALLEN! Vi skal lage vår egen stall, ha aktiviteter i gymsalen, quiz, spise grøt og ha en samling i kirkerommet. Vi deltar også på Lysmessa 3.desember. For mer info og påmelding: https://www.tanangermenighet.no/stallen/

Julegaveaksjonen 2023
Gjennom Julegaveaksjonen har menighetene i Sola flere år samlet inn penger til vanskeligstilte familier i vår egen kommune. I år er behovet større enn noen gang. Dyrtiden har rammet de fleste av oss, og aller mest  de som hadde lite fra før. Vi ønsker å hjelpe familier i Sola til å få en god julehøytid. Pengene blir omgjort til gavekort a 1000 kr, som NAV gir videre til familier som trenger det. Du kan bidra på søndag ved dagens takkeoffer, eller benytte VIPPS  543363, Julegaveaksjonen Sola sokn.

Noen datoer å merke seg:

Dramatisk på JULAFTEN
Har du barn i huset, store eller små, som har lyst til å være med på en enkel dramatisering av juleevangeliet? Ta kontakt med Tracy (465 43 503) for å få vite mer.

Frivillighetens dag er dedikert til å fremheve innsatsen til frivillige i Sola kommune. Her utgjør menighetenes frivillige en STOR skare! Ordføreren vil stå for den høytidelige utdelingen av Frivilligprisen som deles ut for første gang i år. Kommunen ønsker å samle frivillige fra alle lag og foreninger i Sola for å vise takknemlighet for de som gir av sin tid og energi for å bedre vårt samfunn. Det blir underholdning og lett servering for å gjøre dagen ekstra minneverdig. Merk! Bindene påmelding via Sola Kulturhus sine nettside.
Gratisbilletter vil bli lagt ut den 14. november.

Faste aktiviteter
KLIKK på navnet i blått for mer informasjon.

Bibeldykk: Mandag (partallsuker) kl.20–21. Vi møtes i kirka for å lese Bibelen sammen.
Bønnesamling: Mandag (oddetallsuker) kl.20-21, i kirkerommet.
Tananger Gospel: Øver tirsdager kl. 19:00 – 21:00.
Knøttetreffen, Åpen barnehage: Mandager & torsdager.
Tananger Soul Kids: Torsdager kl. 17:30  
Søndagsskolen: Søndag kl. 11:00.
Treffen: En fredag hver måned.
Jesha: Fredager i partallsuker kl. 18:00.
Enter: Fredager i partallsuker kl.20:00.
Språkkafeen: Onsdager i partallsuker kl.17:30. 
Dugnadsgjengen: Torsdager i oddetallsuker kl.09:30 – 12:00.  

PORTALER TIL TRO

 

Med ønske om en velsignet uke!
Hilsen oss i staben