Hei, alle barn fra 5 år – 4. klasse!

Superkjekt om DU vil synge fengende sanger sammen med oss!

Liker du å synge? leke? være med på konkurranser? være sammen med venner?
Hjertelig velkommen til å bli med i Tananger Soul Kids.

Våren 2024 starter vi opp med å øve på ONSDAGER kl. 17.30- 18.15 i Tananger kirke.
Vårens øvelser:
jan: 17, 24, 31
feb: 7, 14, 21
mars: 6, 13, 20
apr: 3, 10, 17, 24
mai: 8, 15

Foruten sang og lek får vi høre spennende fortellinger fra Bibelen. De som ønsker får mulighet til å synge i mikrofon.

MEDLEMSKONTINGENT for 2024/25 er kr. 100,- betales på VIPPS 116377 velg Medlemskont.Soul Kids Tananger

Soul Kids Tananger er en del av Soul Children bevegelsen som du kan lese om HER.
Soul Children driftes av ACTA – barn og unge i Normisjon.
Medlemmene i Soul Kids/Children lokalt blir altså medlemmer av ACTA.
ACTA er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon. Ved å være medlem i Acta mottar Tananger Soul Kids verdifull støtte til driften av koret.

Husk å registrere fremmøte – hver gang!

Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon.

Det er viktig at alle kommer når det er opptrinn! Meld eventuelt forfall til Sigrid Bru.

Ta med venner og kom!

Hovedleder i Tananger Soul Kids:

Sigrid Bru: tlf. 988 60 572

Ledere: Julie Helen Welter og Joachim Mæland

Forhåndsvisning av aktiviteter

• d
    t
    m

Knøttetreffen Åpen barnehage

Knøttetreffen er et tilbud til både barn (0-6 år) og voksne. Her kan både du og barnet få nye venner. Vi leker, synger, maler, baker og har aktiviteter i gymsalen. Dette er et åpent tilbud, der man kan komme når som helst, uten å melde seg inn.
    Følg oss på facebook: «Knøttetreffen – åpen barnehage i Tananger kirke»