Velkommen til «Pakkehenting!»

Vi hadde ønsket å invitere deg til STALLEN i Tananger kirke, men situasjonen i dag gjør det vanskelig. Vi i kirkstallen 300a har derfor lyst til å gi deg en «adventsgave» som består av:
• Ting til å lage julekrybbe av, som dere kan pynte med hjemme til jul
• En bok som det passer å lese i tiden før jul

Ta med en voksen og hent adventsgaven i kirka torsdag 26. november mellom kl. 17.00-18.30.

Mange av dere som går i 4.klasse får et brev i posten med invitasjon hvor det også er en quiz som dere kan gjøre på forhånd. Lever svarene når du kommer til kirka og vær med i trekningen av en premie 😊 Gi beskjed hvis du er fjerdeklassing og ikke har fått quizen.

Litt om boka: Gutten Harp kommer til oasen Astro for å være kamelgutt. Det er ikke lett å være alene på et nytt sted. Etter hvert får han være med på en spennende reise. Kamelgutten kan leses hele året, men passer spesielt godt til advent og jul. Hvis du leser ett kapittel om dagen, blir boka en annerledes kalender fra 1. desember til 13. dag jul.

Påmelding på denne lenken innen tirsdag 24 november kl. 12

Søndag 29.11. kl. 18 er det Lysmesse i kirka. Vi skulle ønske hele Tananger kunne være med, men pga. restriksjonene har vi begrenset antall plasser. Derfor er det påmelding til gudstjenesten HER. Håper å se deg der!

stallen_3_h150

stallen_2_h150