Tårnagent 300

Bli med på Tårnagenthelg 15. og 16. februar 2020.
En lørdag og søndag i februar inviteres du som går i 3. klasse til å være Tårnagent i Tananger kirke.

Kirketårn, symboljakt, oppdrag og mysterier
Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Liker du agentmat? Vil du finne ut hva som står utenpå alle landets kirkeklokker? Har du lyst til å få noen agenttips av en ekte politimann?

Tananger menighet inviterer denne helgen alle 3.-klassinger i Tananger til å være Tårnagenter i kirken. Her kan du utforske kirken, bibelen, tårnet og klokkene. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, du vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva agentene har funnet ut.tarnagent1tarnagent2

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 16. februar kl 14:00. Vi holder på til kl 18:00. Søndag treffes vi igjen kl 10:30 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca kl 13:00. Foreldre, søsken, besteforeldre og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Når du går i 3. klasse, kan du begynne i Tabago.