Treffen holder til i kirkestuen i Tananger kirke
fredager i oddetallsuker kl. 18.00 – 19.30.

På klubbkveldene har vi forskjellige aktiviteter, og det er samlingsstund med sang og andakt.
Det viktigste er å være sammen! Derfor har vi alltid mat.
Klubben er tilrettelagt klubb for dem over 18 år.
Hjertelig velkommen!

Program for høsten 2022 kommer

Lise-Ingeleiv Grunnaleite tlf. 906 62 631

treffen1_300

Treffen er en klubb for alle, men den er spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. De som er med i klubben, er fra 18 år og oppover. Vi har også medlemmer som har passert de 60, så her er rom for alle. Medlemskontingenten er på kr. 350,- per år. Disse pengene går blant annet til å subsidiere turer og utflukter.
Vi samles fredager fra kl. 18.00-19.30 i Tananger kirke. (Vi tar fri i skolens ferier).
På samlingene har vi sang og musikk, andakt, bespisning og forskjellige aktiviteter som bingo, folkeviseleik, videokveld, misjonskveld, fødselsdagsparty og mye annet.
Vi bruker å dra på en tur på ett av møtene, helst i sommerhalvåret.
Vi har også en vennskapsklubb i Hafrsfjord Treffen, som vi regelmessig besøker og får besøk av.
17. mai går vi i folketoget, til jul har vi stor fest med familie og venner og to ganger i året deltar vi på gudstjeneste i en av de fire kirkene i Sola.
Vi storkoser oss i Treffen, og det er plass til mange flere. Ønsker du å delta selv eller kjenner du noen som du tror dette kan passe for, så kom på et av møtene eller ta kontakt med diakonen i Sola:
Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Tlf.: 906 62 631
E-post:
ingeleiv.grunnaleite@solamenighet.no
Vi sender deg gjerne et program, hvis du ønsker det.