Treffen

Treffen – en fredag i måneden i Tananger kirke.
I høst prøver vi også to mandager i Sola kirke!
Tidspunkt begge steder kl.18.00-19.30.

På klubbkveldene har vi forskjellige aktiviteter, og det er samlingsstund med sang og andakt.
Det viktigste er å være sammen! Derfor har vi alltid mat.
Klubben er tilrettelagt klubb for dem over 18 år.
Hjertelig velkommen!

Program for høsten 2022

Fredag 2.sept.
Japankveld Andakt ved Haakon Kessel
Tirsdag 20.sept.
Stavanger
Høsttakkegudstjeneste
St. Petri kirke
Oppmøte Sola kirke kl. 1645, Tananger kirke kl. 1700.
Mandag 26.sept.
Sola
Bankers-konsert! Andakt ved
Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Fredag 28.okt.
Gudstjenesteverksted/
spillkveld.
Andakt ved Tracy Rishton
Søndag 30.okt.
Gudstjeneste,
Tananger kirke, kl. 1100.
De som har oppgaver i gudstjenesten, møter kl. 1000.
Mandag 7.nov.
Sola
«Alles Bursdag» Andakt ved Øyvind Tjelle
Fredag 25.nov.
Øve til julespill. Andakt ved Anne Karin Mydland
Fredag 9.des.
Tananger
Julefest: Julespill, bevertning, juletregang. – Familie og venner er hjertelig velkommen!

Lise-Ingeleiv Grunnaleite tlf. 906 62 631

treffen1_300

Treffen er en klubb for alle, men den er spesielt tilrettelagt for mennesker med utviklingshemming. De som er med i klubben, er fra 18 år og oppover. Vi har også medlemmer som har passert de 60, så her er rom for alle. Medlemskontingenten er på kr. 350,- per år. Disse pengene går blant annet til å subsidiere turer og utflukter.
Vi samles fredager fra kl. 18.00-19.30 i Tananger kirke. (Vi tar fri i skolens ferier).
På samlingene har vi sang og musikk, andakt, bespisning og forskjellige aktiviteter som bingo, folkeviseleik, videokveld, misjonskveld, fødselsdagsparty og mye annet.
Vi bruker å dra på en tur på ett av møtene, helst i sommerhalvåret.
Vi har også en vennskapsklubb i Hafrsfjord Treffen, som vi regelmessig besøker og får besøk av.
17. mai går vi i folketoget, til jul har vi stor fest med familie og venner og to ganger i året deltar vi på gudstjeneste i en av de fire kirkene i Sola.
Vi storkoser oss i Treffen, og det er plass til mange flere. Ønsker du å delta selv eller kjenner du noen som du tror dette kan passe for, så kom på et av møtene eller ta kontakt med diakonen i Sola:
Lise-Ingeleiv Grunnaleite
Tlf.: 906 62 631
E-post:
ingeleiv.grunnaleite@solamenighet.no
Vi sender deg gjerne et program, hvis du ønsker det.